Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Skilla vår mellanpudel Specialpedagog

En onsdag, och drömmar.

Igår pratade jag med min studiekamrat och vän Stefan. Jag lärde känna honom på specialpedagogprogrammet och läser nu speciallärarprogrammet med honom, om att söka vidare till doktorand. Både jag och har har varit inne på masterutbildning på Uppsala Universitet inom ämnet specialpedagogik men har nu börjat fundera på doktorand.

Jag har sedan igår bara tänkt hur gärna jag skulle vilja den saken. Ägna mig åt forskning och skrivandet. Det är ju vad jag förstod lite undervisning och föreläsningar, men det skulle passa mig bra. Jag vill ju blicka framåt, det skulle vara så himla roligt att jobba med just forskning och förändringsarbete. Jag hamnade i en dröm som jag nu vill jobba mot.

Förutom att drömma har jag varit på jobbet, sedan tog jag en lång promenad med Skilla. Trots kylan var det skönt! Nu väntas snart middag här hemma.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: