Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hälsa & motion Skilla vår mellanpudel

En ny sele till Skilla, samt tanker efter ett läkarbesök.

Skilla har bitit sönder spännet sitt sin förra sele så det gick bli en ny. Köpte den på Arkens Zoo. Jag köper i regel allt till Skilla därifrån.

Vi är ute hos Björn, har tagit en promenad och ska nu strax fika lite tillsammans. Det är riktigt vår utomhus, tror dock det blir vinter igen.

Igår var jag på läkarbesök. Jag fick höra att jag har ett blodtryck som en tonåring vilket i kombination med stressen fick mig att tuppa av här i veckan. Läkaren var så lyrisk över mitt blodtryck som är lågt som sjutton. Jag ska ta vila och ta promenader, det är ändå helt okej medicin.

Nu vankas det fika!

14 Comments

 1. Märkligt att läkaren tyckte Ditt blodtryck var så positivt om Du i princip tuppar av då Du reser Dig upp, låter galet. Men lågt blodtryck är ju tydligen guld värt, det har jag hört tidigare av en sköterska på Sjukstugan.
  Ny sele… alltid skoj med nya hundtillbehör 🙂 jag skulle behöva en ny sele till Frost, men han är svår att hitta en bra sele till då han är så mager.
  Ha en fortsatt fin lördag.

  1. Ja det är väl inte direkt konstigt, har fått lära mig det med åren. Ja jättebra med selen, det är jättesvårt att hitta en till Skilla med. Vi tog mellanstorleken först men den var alldeles för stor så hon fick ta modell för chihuahuor typ. Hon väger bara 3500 gram ;D. men denna sitter bra i alla fall 🙂

 2. Hoppas ändå att vintern är över för den här säsongen. Vi har vår i luften och tacksam för att vi ändå fått lite vinter här. Mars är väl ändå första vårmånaden 🙂

 3. Det gick ju bra, men ändå inte. Lågt blodtryck är ju betydligt bättre än högt, men du hade ju velat bli sjukskriven ett tag förstår jag.
  Ändå positivt att vara ”frisk” som en nötkärna. Tryggt att veta faktiskt..

 4. Vad mysigt med en promenad och fika det är något jag älskar, att fika alltså. Jag hoppas att vintern är över och att våren är på väg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d