Idag kom dagen när jag äntligen för första gången sedan olyckan i november slipper ha skydd för benet. Ärret ser fint ut och benet kan ju alltså slippa skydd.

Jag får ju frågor om benet. Det gör ont till och från, har jag gått länge värker det, jag kan inte stå på knä och vissa rörelser är gör ont. Känseln är fortfarande inte tillbaka och om jag rör området känns det obehagligt som att benet inte är där?

Det blev ju så klart en skada, huruvida det blir en nervskada eller ej antar jag kommer bedömas i sinom tid.

Vill du se hur såret såg ut när jag skadade mig? Hittar du inlägget här! Är du känslig ska du låta bli!

16 kommentarer

 1. Så skönt att du inte behöver ha skydd längre för ärret. Ärret är jättefint! 😃
  Du får nog räkna med känsel bortfall & öm ett bra tag till. Jag har lärt mig att det tar ett år innan man är återställd igen efter en skada. Vi får hoppas att du blir helt återställd

  Såret såg inte så trevligt ut 🙂

  Ta hand om dig!

 2. Minns din olycka alltför väl. Jag fick ju till och med en “privat förhandsvisning” av den otäcka skadan. Ärret ser verkligen fint ut, men skadan var ju djup och stor. Så du lär nog få dra dig med olika “biverkningar” ett tag tror jag. Å om du går promenader eller anstränger knät skulle jag sätta på ett elastiskt knäskydd som ger området extra stöd.

 3. Tror ju det tar tid innan man så att säga är läkt på insidan, minns Du att jag i juli förra året blev hundbiten eller rättare sagt fick två av Teddys huggtänder in i låret.. det är inte okey än. Men Ditt ärr ser fint ut och det sägs ju att nervtrådar hittar varandra även om det tar tid…

 4. Jag var ju tvungen att gå tillbaka och titta hur såret såg ut när skadan var färsk och det såg inte alls roligt ut. Aj, aj! Skönt att såret läkt, men tråkigt att du inte är helt återställd. Det går att mjuka upp ärrvävnad, hade en sjukgymnast som hjälpte mig med det efter mina armoperationer. Jag vet inte vad behandlingen heter, hon använda dock ultraljud över ärret. Hoppas du snart får svar och rätt hjälp.
  Sandra Jönsson recently posted..Upplevt tusentals tranor under trandansen vid Hornborgasjön

 5. Du kan få pengar för det där sök på insurello el hur det stavas så hjälper dem dej . Usch jobbigt du har haft det. Men skönt att du kan lufta benet nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: