Vaknade för en stund sedan. Tog med Skilla ut så hon fick sitt för morgonen. Hon vill sova på morgon så hon skyndar sig ut, går sitt och skyndar sig hem igen för att springa och lägga sig. Spännande det där med rutiner, Skilla vill sova länge på morgonen och det betyder även att hon inte är helt med på notorna om jag går upp tidigt.

Så har vi mitt ben då, jag känner mig lite utslagen sedan allt hände. Som att kroppen fick sig en törn. Inte bara utvändiga utan även invändigt. Jag blev helt enkelt väldigt ledsen inombords efter det här. Trött på ett sätt jag inte kan beskriva. Som att kroppen slogs ur sitt sammanhang.

Jag funderar så mycket kring detta, antar att det har med hela hösten att göra och det här var droppen som fick bägaren att rinna över. Covid19 har så klart varit stressat över hela året, sedan nytt jobb, studier, möbel på foten, en virusinfektion i magen som jag kräktes för över en vecka sedan ramla och skada mig så jag fick åka ambulans. Att sy 12 utvändiga och 3 invändiga stygn. Vara hemma, inte kunna gå som man vill…

Ja vad mer behöver jag säga. Livet för mig 2020, har varit tufft.

34 kommentarer

 1. Vad spännande att även hundar har sina rutiner, det var något nytt för mig. Så härligt att hon skyndar sig ut och sen in igen för att sova lite till. Kan tänka mig att din kropp sa ifrån helt och hållet efter att du ramlade. Det har varit ett väldigt tufft år i skolan och förskolan med covid-19. Jag hoppas att du kan vila ut ordentligt nu när du är ledig 😊

 2. Min lilla vovve är likadan, så morgontrött och vill helst av allt bara ligga kvar under täcket.
  Fy, jag lider med dig. Jag förstår att det blir kaka på kaka på kaka. Hoppas verkligen att det vänder nu.

 3. 2020 har nog varit tuffaste året för många – i mannaminne. Men, ack den som ger sig – det kommer bättre tider. Vad har varit de topp 3 bästa minnena från det här året då? 🙂

  1. Det bästa är Skilla, William som började gymnasiet och sedan examen men annars vet jag inte. Med alla olyckor som varit känns det inte direkt som 2020 varit ett bra år. Covid19 är absolut jobbigt, men att skada sig flera gånger har varit värre.

 4. 2020 har inte varit ett roligt år och för oss som jobbar i skolan har anspänningen varit stor. Hoppas du kan tanka lite energi under ledigheten.

 5. Ingen av oss har mått bra under det här året med virus mm. Inte alls konstigt att psyket slås ut av skadan på benet. Kan ju vara droppen. Bra att du är medveten om det 🙂 Nu får vi hoppas på ett bättre 2021

 6. Det visste jag inte att även hundar har rutiner, kul att lära sig nya saker om djur som jag inte visste 😊 ja det är året har du verkligen haft det tufft och jag hoppas att 2021 blir ditt år 😊

 7. Så glad över dina vardagsinlägg igen. Tycker verkligen att det har märkts i din blogg att du inte mått bra så jag är glad för dessa små vardagsglimtar igen. Covid påverkar verkligen oss alla på ett sätt som inte har gått att föreställa sig. Förstår att allt som hänt den senaste tiden fått bägaren att rinna över. Jag hoppas på ett bättre 2021 för dig och för oss andra också.

 8. 2020 har varit och fortfarande är ett riktigt skitår. Men du har verkligen drabbats extra hårt, så jag förstår ditt tänk. Allt det negativa påverkar ju dit liv både mentalt och fysiskt i högsta grad. Det enda positiva är väl att du inte fått Covid-19. Så låt oss hoppas att det bara kan bli bättre 2021.

 9. Ja 2020 har varit ett speciellt år och 2021 fortsätter väl så till att börja med. 2020 har bra saker i bagaget med, men covid har ju tyvärr präglat för mycket

 10. Usch din stackare! Det känns som att 2020 varit ett skitår för så många människor och då inte bara för covid19. Jag hoppas att du får ett bättre 2021 och att du får lite julledigt och får vila upp dig trots att du inte kan röra dig som du vill. KRAM

 11. Detta året har varit jobbigt för oss alla, men fin höst har ju varit extra tuff med sjuka och skador.
  Ja du, djuren har sina rutiner precis som vi människor, vissa mer än andra, jag har ju levt nära djur under många år och kan säga att till och med en höna har sina rutiner. Det är häftigt att se.

 12. 2020 har verkligen varit ett tufft år de har jag själv känt ärligt talat, du har verkligen haft otur med ditt ben o allt vännen 😦 det gör mig otroligt ledsen! Men jag hoppas att 2021 blir ett bättre år för oss alla
  Blondina recently posted..EN TIMMES POWERNAP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: