Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Vad är typiskt för en chartersemester?

Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Någonstans ser jag alltid Sällskapsresan framför mig när jag hört charter. Kanske för att det känns så typiskt på något sätt? Jag får väl medge att jag inte har så stor kunskap. Har bara rest två gånger i mitt liv, en gång till Grekland när jag var 12 (gick i femman) och så en gång till Tunisien när jag var 16 (gick i nian och det var en klassresa.) Så svaret är väl lite gruppaktiviteter, förfriskade människor, kärlek och värme?

10 Comments

  1. Många tänker nog på ”Sällskapsresan” och en del likheter finns kanske kvar men samtidigt så är väldigt mycket förändrat.

  2. Visst ser man Sällskapsresan framför sig:-) Åkte mycket på charterresor under 1980- och 1990-talet. Det var bekvämt och prisvärt, men vi har alltid gått vår egen väg om man säger så.

  3. Ser samma framför mig typ! 😉 Inte min res-stil alls, jag vill uppleva det lokala, hitta små favoritrestauranger och verkligen se landet/staden/ön jag kommer till 🙂

  4. Det är väldigt lätt att se just Sällskapsresan som den klassiska charterresan.
    Jag ser det nog på samma sätt även om det har förändrats en hel del genom åren. Smidigt sätt att resa när man åker med barn om man vill ha allt klart redan från början ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: