Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Känner mig nog modern, typ aldrig? Jag har verkligen inte den där grejen som gör någon modern? Hur sjutton ska man ens vara det? Jag är ganska bekväm av mig, gillar att bara vara som jag är. Modern behöver jag inte vara.

2 kommentarer

  1. Jag är nog lite av båda, gillar att följa trender, men jag följer endast dem jag själv tycker är snygga, så jag är inte ute efter att vara inne eller vad man säger hela tiden. Sedan har jag ett mode själv jag alltid trivs med och det är boheme eller vad det heter, den här lite lantliga eleganta stilen =D
    Mirre recently posted..Lite osmidigt beteende

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: