Igår så grävde jag i landet hemma hos Björn. Jag planterade även lite blommor där. Det är ju ingen big deal för de flesta, men för mig som aldrig gjort det innan var det kul. Jag tog även och påbörjade att lägga stenar runt landet, och det kommer bli riktigt bra. Bild får ni när jag är klar, antar att det är sådant här jag ska underhålla mig med. Jag har så mycket ångest så fort jag är hemma, så behöver dra iväg och göra saker.

Bilden ovan tog jag i alla fall alldeles nyss. Det är från mitt ena fönster i sovrummet. Där står den vita dalahästen och jag kände något vacker i hur den fångades bakom gardinen i min ögonvrå.

Idag ska jag ta en promenad med Lisa. Skilla ska med så klart, det ska bli härligt att umgås och snacka med Lisa. Vi har alltid något att bearbeta jag och hon.

31 kommentarer

 1. Nämen varför får du ångest av att vara hemma? De låter inte bra. :/
  Vad roligt att vara ute och fixa med plantor – jag tycker de också är jätte roligt

 2. Har heller aldrig hållit på med blommor osv, men just i år känner jag sådant lust för det. Är duktig med djur och människor, men växter tar jag livet av så fort det bara går 🙂

 3. Det är terapi att gräva i trädgårdslandet, jag känner alltid så när jag rensar ogräs. Vad planterade du för blommor? Skönt att du kan komma iväg och göra saker när du får ångest av att vara hemma. Skönt med vänner som man kan prata om allt med.
  Hannas krypin recently posted..En aning ironiskt….

 4. Fint att du kan komma bort från ditt hem och plantera blommor hos ditt barns pappa. Det är då inte dumt att få hitta på saker då ångesten spökar. Hoppas att allt annars är bra med dig! 🙂

 5. Att greja i trädgården kan va terapi 🙂. Skönt att ångesten lägger sig när du kommer ut utanför stan.

  Trevligt att träffa en vän. Prata av dig lite 😊

  Ha det så bra❣️

 6. Helt magiskt att plantera tycker jag. Det ger sådan ro🙌🏼 Vad skönt med en promenad och bara kunna prata ut. Det är så viktigt att få ut sig allt och så uppskattat att ha en vän man faktiskt kan göra det med🥰

 7. Bilden är riktigt bra, lite mystik över den:-)

  Jättebra att du har funnit lugn och ro hos Björn. Det spelar ju ingen roll vad du gör, bra du trivs med tillvaron. Det är det viktigaste:-)
  BP recently posted..Skyltsöndag #314

 8. men visst är det skoj . ont får ja men bra at sysselsätta sej med som du säger o kul .
  Såna där pratstunder behövs verkligen att tanka lite mer energi som man gör slut på fort
  hoppas du får en fin start på vecka natti o kram
  ullie recently posted..Hallo my lovelies!!

 9. Påta i trädgården är perfekt medicin mot ångest. Där har jag grävt och fixat många gånger för att få annat att tänka på. Det är något speciellt att plantera och se det gro.
  Mina recently posted..Spännande vecka väntar

 10. Att plantera och fixa i landen är både avkopplande och roligt, det är dessutom medicin för själen.
  Tråkigt med din ångest, hoppas ni fick en fin promenad.
  marianne recently posted..Regnig söndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: