I lördags grävde jag ut en till det på det land Björn har ute vid huset där han bor. Det slog mig där och då att det kunde bli fint att ramla in blomsterlandet med stenar. Sagt som gjort började jag med saken, jag fortsatte igår kväll och det blev därmed klart. Det blev dessutom väldigt fint, och nu på den del utan blommor har jag planterat ringblommor samt att jag ska köpa något mer och sätta där. Det ska bli spännande att se om det kommer växa upp några blommor, detta är första gången jag planterar något.

Det där med gröna fingrar kan jag väl inte påstå mig ha, men jag får medge att detta är riktigt roligt. Ser framemot att köpa blommor också. Samt inreda mina två balkonger, perfekt detta att kunna nyttja någon annans boende och även sitt eget med blomster. För nog är det roligt när man fixar till saker!

20 kommentarer

 1. Kul att få se hur det blev. Jag tror absolut att det som du planterat kommer ta sig. Jag tycker inte heller att jag har gröna fingrar men just utomhus är det ändå svårt att misslyckas. Ringblommor vet jag att man kan äta. Har dock inte testat själv. Gillar inramningen med stenarna. För några år sedan så köpte jag en skrinda som jag målade om. Den har Rickard grävt fram ur förrådet och planen är att jag ska sätta blommor i den. Just nu är jag inne på lavendel men vi får se.
  Hannas krypin recently posted..Att jobba med backsupport och leg pull front

 2. Blomsterlandet blev så fint!! 😃👏🏻👏🏻. Det kommer va så fint där i sommar. Så inbjudande med när man kommer & ser blomsterlandet 😃.
  Vad bra att Björn ger dig fria händer i sin trädgård.
  Jag heller inga gröna fingrar. Man går så gott man kan ❤️. Även om det inte är proffsigt gjort. Så är det kul att böka 😊.

  Kul för dig att du får inreda två uteplatser. Jag är säker på att dem blir fina båda två.

  Ta hand om dig❣️

  1. Åh tack. Stenarna har Björn grävt upp i samband med avlopp och vattengrävningar samt fiber han hållit på med under två år. Är ju betydligt fler stenar som han grävt upp men jag tog några för detta önskemålet 😀, så de kunde återanvändas.

 3. Det är kul att så och plantera blommor. Jag kan inte heller påstå att jag har gröna fingrar, men det blommar på gården och vad fint det är att titta på. Fint det blev med kanten runt rabatten ❤
  Mina recently posted..Spännande vecka väntar

 4. Så fint det vart. Det blir mycket tydligare när man ramar in saker. Otroligt vad lite jobb kan göra sådan skillnad. Kul att se hur detta kommer se ut när alla blommor blommar. Hoppas du haft en bra början på veckan.

 5. Har också lust att börja greja, men precis som hos dig. Mina fingrar är absolut inte gröna. Beställde hem lite palettblad som alla pratar om, och ska se om jag kan hålla dom vid liv ett tag nu.

 6. alltid kul med ett projekt man tycker om förstår att du tyvker det är spännande med blommorna . kan även tänka mig att blomsterlandet kan vara som terapi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: