Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

En sticka i handen eller skavsår på hälen, vad väljer du?

Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

En sticka på handen, alltså nog för att det gör ont att plocka ut små flisor från fingrarna men inget är så hemskt som ett skavsår som kan hålla på i vad som känns som en evighet, innan det läker.

6 Comments

  1. En sticka i fingret alla dar i veckan… 😉 med tanke på att ett skavsår på hälen kan ta veckor innan det läker och gör ont varje sekund man måste ha sko på foten.

  2. Håller helt med dig! Har inte haft skavsår på år och dag, men minns alltför väl hur smärtsamma och långdragna de var.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d