Bloggen har senaste veckan levt sitt eget liv. Jag tror att det varit pluginet Gutenberg som kan ha ställt till det för mig. Antar att det visar sig!

Igår och idag har det varit CAB-väder. Så vi har dragit ut på tur. Igår runt Borlänge och idag till Skäve där Björns farmor bor. Skilla gillar att åka cab och det gör jag med.

Annars har jag hållit i Amningshjälpens och Sensus kurs: Amningskurs för blivande föräldrar något som var uppskattat av deltagarna. Så himla fint att få bidra med amningskunskaper.

Ikväll blir det häng här ute i Kniva. Jag och Skilla ligger på Björns balkong just nu och njuter av fågelsång. På tal om fågelsång kan jag berätta lite om naturen, idag såg jag ett rådjur med två kid nere på åkern. Mamman stod och slickade på den ena så de var nog alldeles färska båda två! Naturen ändå! Så nära och så vacker!

14 kommentarer

 1. Men så fint att få se två kid. Håller med om att naturen är alldeles fantastisk. Det låter inte så dumt att hänga på balkongen och lyssna på fågelsång. Så kul att åka ut på tur. Kan tänka mig att Skilla gillar det med. Vad bra att du har fått hålla kurs i amning. Det behövs mer kunskap kring det tycker jag.
  Hannas krypin recently posted..Min lördag

 2. Härliga somriga bilder! Njut av Cabben, fär här uppe ges det inte alltför många tillfällen att åka cab.
  En himla snygg blus eller om det är en klänning du bär på bilden.

  BP recently posted..Bokmärke

 3. Hmm ….. nu vet jag inte om kommentar och gilla markering kom fram. Risken är att du får två kommentarer, men det såg väldigt konstigt ut. Iaf kommenterade jag hur viktigt det är att kunna dela med sig av kunskaper kring amning då det inte alltid kommer så lätt och naturligt som man kan tro.

  Vi har naturen tätt inpå knuten och ganska gott om rådjur men man slutar aldrig fascineras när man ser dem

  Diana Saelöen recently posted..Bästa överraskningen

 4. Ja naturen är så fin och nu när sommaren har kommit så blomstrar den. Det är så härligt med värme. Härligt att åka cab det har inte jag gjort. Måste vara en härlig känsla 🙂

 5. Vilken härlig dag. Tycker själv det är härligt att åka med cab nere. Vilken härlig bild på rådjuret och kiden. Här hos mig är det mycket rådjur och har man tur kan man få se flera stycken när man är ute i skogen eller åker förbi åkrar med buss.

 6. Att din blogg har spelat ett spratt med dig. Det är inget jag har märkt 🙂.
  Så härligt att åka cab. Vinden i håret & solen i ansiktet.

  Skönt det låter att bara få njuta av naturen. Hör fåglar sjunga, vinden ☺️ Mysigt att se rådjur med barn.

  Ha det så bra! 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: