Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Så här vill jag spendera mina dagar…

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Tillsammans med familjen där Skilla så klart är inkluderad. Med skratt och vänner jag tycker om, med tiden att kunna läsa en bra bok och att känna mig nöjd och glad med livet.

6 Comments

  1. Det låter så härligt. Är själv uppvuxen med hund. Kommer ihåg när jag kom hem till pappa när jag bodde i egen lägenhet. Då brukar jag dagen efter jag kommit upp ta deras shetlandsheep dog fia på lång promenad. Det var så härligt och pappa och hans fru uppskattade det för de kunde inte gå långpromenader med fia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: