Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag tycker det är väldigt roligt med brädspel, och en favorit här är Ticket to ride. Var dock ett tag sedan vi spelade det nu.

Nu finns bloggutmaningen för juli ute. Börja svara redan nu så har du tid på dig.

10 kommentarer

  1. Ett spel jag gärna spelade förr var Cluedo tror jag det heter där man ska gissa mördaren? Hmm kanske minns fel namn, numera är det ju barnspel och Isabelle har två roliga Bagges hundar och pettson och Findus som jag tycker är extra roliga av de hon har
    Mirre recently posted..Pyttipanna på grekiskt vis

  2. Vad kul att du tycker det 😃 Jag tycker med att det är kul att spela spel. Speciellt kort spel. Sen även frågesports spel 😊

    Hoppas att du får en fin start på veckan❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: