Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hälsa & motion

En lugn dag.

Det blev en ganska lugn dag idag. Jag har mest varit hemma, tagit lite promenader och ja en tipspromenad också. Men det var en sådan där dag när jag bara behövde vila.

Imorgon är det måndag, eftersom mina underbara grannar flyttar till västkusten den första juli ska de komma hit tillsammans med en till granne och äta pizza imorgon kl 17:00. Det ska bli trevligt, dels för att jag kommer sakna Jennie med familj något enormt men även för att det är roligt att få umgås. Min andra granne Carin har aldrig sett min lägenhet, så ska bli kul att visa upp den med.

Fotot ovan är förresten från badrumsfönstret, tyckte det var så galet fin färg på himlen där över takåsarna.

10 Comments

  1. Roligt att ni ska ses och äta pizza och även att din vän Carin ska komma och se din lägenhet roligt när man får visa upp det man har. Ja himlen var jättefin, samt oh skönt att ha ett fönster i badrummet, det skulle vi med behöva

  2. Trist när vännerna flyttar så långt. Kul att ni kan ses innan de flyttar och äta pizza. Kan bli kul med en tripp till västkusten sedan kanske och hälsa på.

  3. Vad mysigt att ha grannarna över på middag innan de åker. Det låter som en mysig kväll förstår att du ser fram emot det. Pizza är ju även väldigt gott ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: