Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Är du allmänbildad?

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag har nog alltid fått höra att jag är det. Grejen är nog mest den att det är lätt för mig att memorera vad människor sagt. Det i sin tur kanske då gjort mig ”allmänbildad” jag kan en hel del saker och det är ofta väldigt roligt dessutom.

Nu finns bloggutmaningen för juli ute. Börja svara redan nu så har du tid på dig.

2 Comments

  1. Allt är så relativt Är väl medelmåtta där tror jag,. Ska gå in och kika på julis utmaning. Har ju sådan bloggtorka så bra med små tips på ämnen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: