Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

En bok jag läst, men aldrig glömmer.

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det är ju helt klart Vilhelm Mobergs böcker om Utvandrarna. Ja hela serien, nu kommer den som film igen. En ny version på den gamla som jag såg som sjuttonåring, alltså för 20 år sedan i den första lägenhet jag hade. Jag har även varit på Kristina från Duvemåla i Stockholm året 2015 i samband med min doulautbildning. Sedan har jag lyssnat på cd-skivan om och om igen, och utöver det läst böckerna. Behöver jag säga att jag självklart ska se nya filmen? JAG fullkomligt älskar dessa böcker!

5 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: