Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

En bok jag läst men inte rekommenderar.

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det är helt klart tegelstenen Under kupolen av Stephen King. Jag skulle inte rekommendera NÅGON att läsa den. Vilken bromskloss, den tog mig ett år att läsa ut för den var helt värdelös. Jag kan inte avsluta ett projekt så självklart fortsatte jag läsa. Korkad som jag är, nej den rekommenderar jag INGEN.

2 Comments

  1. Slikade Stephen Kings böcker under 1980- och 1990-talet, men sedan tröttnade jag. Så ”Under kupolen” har jag inte läst. Har visst inte missat nåt där;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: