Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Jag ger dig min morgon.

Tidig morgon igen det är söndag och jag ligger i sängen. Varit ute med Skilla för en stund sedan. Ska somna om en stund, men får väl se sedan vad dagen har att erbjuda. Det är i alla fall sista dagen på denna vecka, eller en sak vet jag.

Vid 11 ska jag åka och fika med en tjej jag pluggade med på lärarprogrammet. Vi har precis fått lite kontakt igen på Facebook, och så har hon sålt en Muminmugg till mig som jag ska hämta. Jättekul att både få umgås, fika och hämta en mugg samtidigt det känns verkligen helt rätt.

Annars får jag son sagt se vad dagen ska erbjuda, hoppas på en lugn och härlig söndag. Borde svara på era kommentarer. Det ligger cirka 50 stycken opublicerade, något jag ber om ursäkt över.

10 Comments

  1. Himla fin selfie:-)
    Hoppas du har haft en härlig fikastund med din kompis och att du kunnat njuta av det härliga vädret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: