Idag tog jag och Skilla och åkte till Främby udde för att träffa fina Moa som jag pluggade med 2008. Vi insåg nämligen att det är så längesedan vi läste ihop, men det kändes som det var igår för oj vad vi hade kul. Vi skrattade, pratade och det var verkligen som att vi träffat varandra varje dag under senaste åren. Vi bestämde att vi ska ses snart igen!

Verkligen jättekul där att hon skulle sälja Muminmuggen, och att jag därmed kunde umgås med henne samtidigt. Hon sålde även två Lasse Åberg vinglas så köpte dem med.

Det var verkligen så himla roligt att få träffas så här, umgås och skratta. Insåg att det var så längesedan jag verkligen gjorde sådant, umgicks med någon. Nu ska jag se till att träffa Moa snart igen! Det här var så himla fint och roligt!

8 kommentarer

 1. Så härligt med barndoms ungdoms vänner, min bästis och jag har varit bästisar sedan nian, vi fick våra döttrar med en månads mellanrum och delat allt i livet både fint och dåligt…Vi umgås fortfarande med våra bastukvällar, vin och tidigare snacket om jobbet.. Vi har varit bästisar i år i 50 år, vi fyller år med en dag mellanrum, så de jämna födelsedagarna har vi firat tätt… En fin vän är det bästa som finns ..kram
  Kort recently posted..Nu kommer kylan….

 2. Det var väl en lyckad kombination av nytta och nöje, eller av nöje och nöje:-)
  Pandemiåret har ju gjort sitt att man nästan blivit eremit, men sååååå bra att du har kommit igång igen:-)
  BP recently posted..Skyltsöndag #336

 3. Så mysigt när man träffar vänner efter lång tid och det känns som om man inte varit ifrån varandra utan bara fortsätter där man slutade, liksom.
  Muminmuggar är inte min grej egentligen, men den muggen var verkligt fin, Lasse Åbergs ölglas har jag, men nu blev jag sugen på vinglasen också, haha
  marianne recently posted..Trädgårdsdax

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: