Denna dag har varit vidrigt lång. Den började som vanligt tidigt och slutade väldigt sent. Det var nämligen APT idag på jobbet. Fy säger jag bara, jag avskyr såna där “hitte-på-möten” det fyller ingen funktion för mig utan är två timmar av förlorad kvällstid jag hellre spenderat med familjen. När man börjar jobba klockan 8:00 är man absolut inte sugen på dagen som ska sluta 19:00. Att gå hem 30 minuter tidigare varje vecka hade jag gärna skippat mot att slippa kvällsmöten!

Hur som helst, jag hämtade i alla fall mina saker jag beställt från Pandaförsäljningen idag. Det blev en samlartomte, luddborttagare, bästa badlakanet som jag har flera upplagor av nu, en avloppsrensare och en söt mugg. Tyvärr var lyktan med namnet relief restad, så får vänta in den. Men annars är jag upphöjd! Jag är liksom trogen Pandaförsäljningskund sedan många år!

12 kommentarer

  1. Möten ska man ha för en anledning tycker jag. Vi har APT var tredje vecka, och oftast behövs dom. Däremot märker jag att det beror på vilken chef man har också. Vi har en kanonbra chef, effektiva möten, och oftast är vi klara innan utsatt tid. Hur ofta har ni era APT? Min dotter sålde pandagrejer en gång som liten Mycket fint där.

  2. Visa möten är inte alls roliga att gå på. Jag kan förstå att gå på möten på kvällen är inte roligt. Som du säger förlorar tid med nära & kära.

    Vad kul att du fick hem lite som du hade beställt 😃. Vad är pandaförsäljning?

    Ha en skön onsdag❣️

  3. APT har vi här på radion också men jag brukar inte vara med då jag inte kan hålla koncentrationen i två timmar. Pandaförsäljningen har jag sysslat med när jag var mindre. Minns en gång då jag hade gått omkring och fått allas beställningar men tyvärr lyckades jag lägga det i högen som pappa brukar tända pannan med så det slutade med att jag fick gå ut igen till de som beställt. Jag tyckte det var roligt och fick bra premier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: