Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det brukar ta mig ett tag att komma ihåg att skriva nya årtal. Så antar att det inte lär vara något undantag i år. Ännu har jag inte behövt skriva 2022, ja förutom som så här då. Men menar lite mer kring underskrift och dylikt.

38 kommentarer

 1. Jag tycker att det alltid tar lite tid innan jag skriver rätt år efter nyår. Jag har heller inte behövt skriva år 2022 så mycket än. Wow vilken fin mumintallrik, lite komiskt att jag och Loui lyssnade nyss på Mumindalen som ljudbok tills han somnade 😊
  Jennysvardag recently posted..Komma in i rutiner

 2. Haha, jag kommer garanterat skriva fel när det är dags. Hjärnan kopplar liksom inte än, men jag har inte ställts inför att skriva det nya årtalet än.

  God fortsättning på dig.

 3. Än så länge går det bra, men det blir nog värre om någon vecka när jag inte tänker på nyår längre…

 4. Kommer nog ta mig några veckor att sätta 2022. Låter och känns jättemärkligt, både i munnen och fingrarna.

  Som övriga redan påpekat: en sån underbart fin Mumintallrik. Jag tycker mycket om berättelsen om Granen. Är det i denna jag sett ett liknande motiv förut? Men i alla fall, du har en oerhört vacker Muminsamling.

  Snart kan du väl öppna ett Muminmuseum i Dalarna? 😀
  Sandra Jönsson recently posted..Tillbaka till finsnickeriet, tillbaka till kontorslugnet

 5. Min handstil har idag försämrats avsevärt när allt skrivs på datorn, det ser jag när jag skriver på julklapparna… En gång knackade mig rektorn mig på ryggen under en föreläsning då jag förde anteckningar, dina lärare skulle vara stolta över dig… När jag har mesta posten i Kivra så behöver jag sällan skriva årtal så kommer nog tabba mig några ggr… Minns inte ens att jag skrev 2021, internet la snällt in det till mig…
  Kort recently posted..Förberedelse för Nyårsafton idag ….

 6. Än har jag inte behövt skriva det, men jag hoppas verkligen att jag lagt 2021 bakom mig på alla sätt. Ser fram emot det nya året nu och vad det för med sig.

 7. Jättefin tallrik.

  Jo, det tar ett tag innan 2022 blir en vana att skriva. Man skriver ju inte datum så ofta nu för tiden. Jag tänker på räkningar t.ex.
  Men för mig tycker jag att 2022 är lätt att skriva. Värre va med 1999 till 2000-talet. Då det var helt andra siffror.

  Ta hand om dig❣️🤗
  Jessifri85 recently posted..Första vardagen på året. Så välkommet

 8. Numera skriver jag sällan årtalet. Men kommer ihåg att det var lite konstigt varje nyår när jag jobbade.
  Kramar från Minton och mej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: