Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag ska städa det känns riktigt viktigt inför imorgon. Men sedan blir det även familjetid, samt att försöka landa lite. Ska blogga senare idag och berätta om mitt möte på Dala ABC igår tisdag. Det är en del att berätta och jag ska ta mig tiden för det, speciellt då jag är mentalt trött.

19 kommentarer

  1. Det är tänkt att köra ett genrep i en kyrka ikväll, om nu inte sjukdom sätter P för det, för tydligen har en del körer drabbats och fått ställa in, läste jag igår kväll.
    Oavsett blir det lugnt.
    Jag ska försöka komma ihåg ditt nästa inlägg om Dala ABC.
    Kram!
    Geddfish recently posted..En ordlek – med mig själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: