Så jag började jobba igen i måndags. Kom hem med migrän så jag däckade tidigt på soffan med illamående. Gårdagen var ej bättre, om något men inte mycket. Idag har det varit okej men inte helt bra. Jag avskyr verkligen att få spänningshuvudvärk och migrän, känner mig helt utslagen och orkar väldigt lite. Tog i alla fall en promenad nyss med Skilla för att få lite luft och rensa lungorna innan vi ska sova.

Imorgon jobbar jag min korta dag, sedan går jag runt och väntar på att få covid19 eller ja varianten omikron för det känns helt totalt osannolikt att man ska klara sig denna fjärde våg också…

Hur som helst, omikron och covid19 har ställt till det så min ätstörningsbehandling går ett osäkert öde till mötes. Eftersom jag skulle få dagvård från januari så lär det inte bli så, dagvård ska bli av men ingen på DALA ABC vet när eller hur. Detta då direktiven från regionen är som de är nu. Är så himla ledsen för den saken, jag såg framemot att få bli hjälpt. För varje dag som går hamnar jag längre och längre ner i ätstörningen. Jag försöker stå emot men det är så förbannat svårt. Speciellt då jag börjar acceptera saker jag inte gjort innan, det är ju nu jag vill ha hjälpen. Men den känns långt borta.

Ska skriva mer om detta i helgen, men är liksom i ett läge där det känns väldigt hopplöst.

21 kommentarer

 1. Jobbigt med sådan huvudvärk men i sånt läge är det nog bra med lilla Skilla som behöver ut så att matte också får sin välbehövliga dos av frisk luft.
  Åh jag ska hålla tummarna för att du får den hjälp du behöver snabbt. Vet hur viktigt det är❤️
  Diana Saelöen recently posted..Jobbigt att vara halvdan

 2. Alltså, jag förstår dig. Jag är lite i samma läge själv. Inte så att ajg sökt behandling / hjälp så – men däremot har jag anlitat en PT som ska börja jobba med mig från 25/1. Den här PT:n vet om min ätstörning sedan jag var ung och hur det påverkar mig än idag. Jag vill hoppas att det leder till någonting bra.

  Må kraften vara med dig. <3
  Annica recently posted..Mitt personliga värde

 3. Jag skickar över en jätte-jättestor kram. Ärligt så låter det för jävligt och ofattbart att så viktiga behandlingar pausas. Förstår att du inte riktigt vet vart du ska ta vägen. Har du stöd av en vän, familjemedlem eller så? Det här ska du ju inte behöva klara ensam.

  Kan relatera till hur tungt det är att börja terminen med ökad smärta, det är verkligen inte den start man vill ha. Hoppas du sätter dig själv främst, skippar ett eventuellt dåligt samvete gentemot jobbet och vilar massor. Inget är viktigare än vila i sådana här lägen.
  Sandras dagar recently posted..En sådan här arbetsplats hade inte alls varit dum…

 4. Dessvärre har du ju rätt. Det är bara att vänta på att man bli smittad. Å alla som jobbar i skolan är ju nästan givna att bli smittade. Tyvärr är det bara så. Har en känsla av att du vid det här laget också har givit upp tänket att “kanske” klara sig. Det har hållit på alldeles för länge nu. Man är avtrubbad och har slutat bry sig. Okej, jag kan bara prata för mig själv, men ändå.

  Det är ju många behandlingar som blir/har blivit uppskjutna. Operationer och din ätstörningsbehandling nu också. Jag vet att det inte är någon tröst, men du är inte ensam att inte få den behandling som du så mycket behöver. Kanske Dala ABC gör som gymnasier – lär sig använda Teams eller Zoom.
  BP recently posted..Onsdagsmix med ris, ros och rädsla

 5. Ja otroligt om man slinker undan denna ggn med, men vi får vänta och se helt enkelt. jag kom hem med rejäl huvudvärk idag, och mått illa av den. Jag har försökt bli av med hela kvällen, men den ger sig ej, så jag orkar ej besöka bloggar i gruppen eg, men gör det ändå,

 6. Men precis samma här 🙌🏼 Och kanske är det lika bra så man slipper oroa/stressa sig varje gång man blir lite snorig 🤦🏼‍♀️

  Så tråkigt att du inte riktigt får den hjälpen du vill och behöver just nu. ❤️

 7. vad skönt att du ändå kom iväg o jobbade . det är duktigt gjort även om du fick migrän är det ju inte konstig då mam inte vatt van att jobba

 8. ovissheten måste vara det värsta. Vi går alla runt och lever timme för timme just nu. Känner samma sak om omikron. Handlar nog inte OM man får det utan NÄR. Förhoppningsvis har vaccinet gjort att vi inte blir så sjuka av det i alla fall. Hund är perfekt att ha då man inte mår så bra. Den kräver ju dagliga promenader och regelbundenhet.

 9. Fy. Inget kul med migrän 🙁. Hoppas att den friska luften hjälpte lite iaf 🤗.

  Nä fy! 🙁 Vad tråkigt! Men det är ju som det är i dessa tider. Men jag förstår att det är tufft för dig ❤️. Kämpar med det som du gör.

  Hoppas att du snart får komma in på någon dagvård 🙏🏻.

  Ta hand om dig❣️🤗
  Jessifri85 recently posted..Klapp på min axel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: