Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Samernas nationaldag, vad kan du om samer?

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag vill påstå att min vetskap om samer är för knapp. Därför följer jag en hel del samiska personer på sociala medier för att lära mig mera. Helt enkelt för att jag anser att det är en skyldighet som skolpersonal att ha åtminstone grundläggande kunskap om Sveriges urbefolkning.

2 Comments

    1. Det gör vi, det ingår i läroplanen. Dock kan jag önska att det fanns fler föreläsare som kunde komma ut till skolorna och berätta. Det blir aldrig samma sak att berätta om människors liv när man själv inte är en del av den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: