Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder My little pony

När ens bästis köper en best friends t-shirt till dig.

I fredags kom min underbara vän Lisa förbi mig för att hålla Meandiparty. Jag var värdinna och med sig hade hon en kasse med saker hon gav mig (mer om det i ett annat inlägg). I alla fall säger hon att det ligger en födelsedagspresent åt mig i den. Och så är det en My little pony t-shirt! Hon hade köpt två lika, en till mig och en till henne. Som hon sa: Best friend t-shirt!

Jag är så tacksam över att I vuxen ålder fått en bästa vän, en vän jag delar allt med och är så glad över att ha i mitt liv. Världens finaste vän!

16 Comments

  1. Visst kan man vara med på dessa partyn online? Vore så kul att vara med någon gång. ? Så himla fint gjort av Lisa och vad roligt att hon köpte en likadan till sig själv. Perfekt ju med My little pony eftersom du samlar på det. Jag har också en vän som jag fått som vuxen som jag är så himla glad och tacksam över.

  2. Att ha en best friend i vuxen livet är ovärderligt, vilken fin vän du har. Älskar presenter med en tanke bakom, denna hade ju verkligen det. Sen är det ju kul med my little ponny som var poppis när vi var små

  3. Men så gulligt. Ja de där små hästarna är för söta. Har handlat något därifrån. Har aldrig känt någon som säljer det. Hade varit kul.

  4. En klockren t-shirt! Du samlar ju på My Little Pony-saker. Så kul att hon köpte en t-shirt åt sig själv också:-)

  5. Jag var tvungen att kolla på din fina present tidigare i dag. Det här är alltså andra gången jag beundrar den. Wow! Skulle själv vilja ha en sån tisha (gillar MLP) och tycker det är en ljuvlig present i alla bemärkelser. Din vän verkar känna dig väl. Önskar er båda många, många underbara år tillsammans. Hur bär du t-shirt, har du kavaj eller kofta över? Jag brukar gilla att ha en svart kavaj över en t-shirt med popkulturellt tryck, det strama möter det lediga.

  6. Vilken fin tröja du fick av din bästa vän. Ska bli spännande att se vad mer du fick av henne i ett annat inlägg sen. Tröjan var verkligen superfin ?

  7. Kul med Meandiparty ?. Åå vad snällt av din vän att visa det du har känt med henne ??. Det förstår jag betydd mycket ?.

    Hoppas att veckan starta bra för dig❣️?

  8. Så fint att du har hittat en sån vän i vuxen ålder! Och gulligt av henne att köpa tröjor till er båda! ? En sån fin och nära vän kan jag sakna att ha. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: