Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Jag har faktiskt provat att…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Köpa mig en grillstekpanna. Eller köpa är en halvsanning. Jag fick den som premie efter att ha gått med i Kombilotteriet för några månader sedan.

2 Comments

  1. Om du gillar entrecôte eller en annan köttbit så är en grillstekpanna en absolut vinnare. Precis som du ”vann” jag faktiskt vår stekpanna också. Eller vann och vann. Det var ett sådant presentkort från jobbet där man kunde välja julklapp. Lycka till med stekpannan.

    PS. Ta lite olivolja eller annan olja på hushållspapper och ”smörja in” stekpannan innan du lägger en köttbit eller en grönsak på den. DS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: