fbpx
Dark Mode Off / On
Skilla vår mellanpudel

Rabiesvaccination & pass.

Så har vi varit på Vetris här i Falun och vaccinerat Skilla. Hon var varken imponerad av att gå dit, bli skannad eller träffa veterinären. Hon stoppade huvudet i min armhåla när veterinären stack henne. Det skulle tydligen svida men Skilla sa inte ett ord, däremot ville hon därifrån.

Så nu har Skilla pass och även vaccin mot rabies. 900 kr kostade kalaset men då slipper jag åtminstone oroa mig för eventuell rabies som kan överföras från andra hundar till henne nu när vi har andra regler på grund av kriget I Ukraina.

Kan säga att pengarna var så värda det, när det kommer till min hund så är vaccination otroligt viktig, hon är ju min familjemedlem. Lite roligt dock, nu har hela familjen pass utom jag.

12 Comments

 1. Så bra med både vaccination och pass vi har det på vår fyrbenta också men mest för att vi åker till norge /han älskar veterinären.
  Jobbigt att voffsingen ville därifrån – men hundar känner ofta på sig vad som ska ske tror jag. Men skönt att du har det gjort.

 2. Jag själv skulle inte heller tveka om jag hade haft hund. 900 kr låter billigt och det är ju verkligen värt pengarna. Förstår att hon inte gilla att bli stucken men då är det ju bra att hon hade dig. Jag själv har inte heller pass för har inte behövt skaffa det då när jag var till Grekland kunde jag resa med mitt idkort.

 3. Så bra med vaccinering och pass. Skulle verkligen vilja göra pass på Blaze här med och priset är ju det värt det helt klart. Måste lösa pass till oss alla med men det verkar ju vara helt omöjligt, min chef behöver ha och nästa lediga tid finns i november…

 4. Bra där! Har visserligen ett rätt så gulnat pass från tidigare vaccinationer när jag var liten, men har heller inget “nytt” och aktuellt pass. Inte ännu alltså. Men i slutändan tror jag nog att vi får krypa till kors, både du och jag. Å för att vara helt ärlig så är jag på G efter min läkares inrådan…

 5. Vad skönt att det nu är fixat 🙂. Vad duktig Skilla va då. Nu är hon skyddad.
  Dags för dig med att skaffa pass då 😉.

  Ha en fin dag❣️🤗🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: