Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

Kläder från Meandi.

Hade party här för två veckor sedan. Ja Meandiparty. Jag köpte en svartribbad tröja och fick ett par Yogapants som värdinnegåva. Fick även en poncho som jag gav till min mamma. Bilden i mitten visar ribbningen. Jag är hur nöjd som helst!

3 Comments

  1. Härligt med denna shoppinglust hos dig just nu. Du har verkligen lyckats komma över riktiga fynd. Du är rustad för våren och sommaren:-)

  2. Att ha klädparty eller gå på ett är himla kul, hoppassat blir mer sådant framöver. Ribbade plagg är väldigt fint tycker jag har en del träningsplagg som är ribbade och de håller verkligen bra kvalitet med ribbats

  3. Så härligt att du fick en värdinnegåva. Yogapantsen ser så härliga. Vad snäll du var när du gav din mamma en poncho. Tröjan ser också väldigt härlig ut. Alltid roligt att köpa nya kläder och speciellt om man blir väldigt glad när man blir väldigt nöjda med kläderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: