Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Allting har en början och ett slut. Berätta om ett avslut.

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Bilden är några veckor gammal.

Avslut är svåra, ett avslut kan vara så många olika saker. Men jag tänkte på när jag flyttade hit för ett och ett halvt år sedan. Det var ett avslut att säga hej då till lägenheten jag bott i under nästan exakt fjorton år. Trots att jag ser lägenhetens fönster varje dag, så var det ändock ett avslut. Jag trivs där jag bor nu, men jag kan trots allt sakna hemmet jag hade i fjorton år. Det var där William gick hela grundskolan, hela sin förskoletid. Ett avslut, men var också början på någonting nytt.

3 Comments

  1. Jag försöker göra ett smärtsamt avslut och komma över att jag förlorade både Lady och Lufsen förra året. Jag gråter fortfarande och har jobbigare dagar. De var ju mina livskamrater. Tur att jag har lilla söta Maja.

  2. Jag kan förstå hur du känner. Jag har väldigt svårt att tänka mig att lämna min lägenhet trots att jag inte bott i den hela tiden. I själva verket är jag väldigt lite där. Men det är min fasta punkt sedan 1981.

    Ha en fin lördag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa