Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Just nu läser jag…

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Just nu läser jag inte alls sä mycket som jag skulle behöva samt vill. Jag orkar inte just nu, visst lite läser jag i jobbets räkning men inte annars. Har helt enkelt för lite energi.

5 Comments

  1. Gör som jag – balkonghäng med en bok under sommaren är det bästa som finns. Solen och värmen ger energi. Att läsa inomhus eller i sängen är inte min grej alls. Har visserligen alltid en bok på G, men jag läser inte mycket under vintern/våren.

  2. Trist att du känner så. Hoppas lusten kommer tillbaka snart. Själv läser jag mest biografier eller reality-böcker just nu. Sådana som jag själv kan ha nytta av i mitt svajande mående… Kram ♡

  3. Jag har ju som mål att läsa/lyssna på ett par böcker i år men det går trögt. Men bara att ta nya tag. Nu har jag börjat lyssna på hypnotisören, målet är att åtminstone klara av den under april

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: