Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Du hör mig nynna på?

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

På mer eller mindre allt. Jag kan nynna och sjunga vad som helst. Igår på väg in på affären kl 7:00 på morgonen innan jobbet hör jag mig själv nynna på en låt jag inte hört på minst 20 år! En låt som brukade spelas i bilar på fyllan och som jag aldrig tycker om… Hur kunde jag just den låten klockan 7:00 en morgon bara så där? Ja det kan man undra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.