fbpx
Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Vaken på natten.

Råkade visst vakna inte jättekonstigt för Skilla var kissnödig och behövde ut. Märktes att det var akut, möttes av en syn ute jag helst sluppit. Hela Falun är förvandlat till ett vinterland. Det gör nästintill ont i själen, vart är våren?! Blir båda frustrerad och förvirrad, hur mår djur och växter av detta? Hoppas det försvinner snabbt, snälla värme kom!

Är utöver det sjukt allergisk. Hann med att jobba i två dagar så pang slog allergin till som jag sluppit i tio veckor. Finns en humor i att få pollen när hela marken fylls med snö.

Skönt i alla fall att hemmet är städat, det får mig att känna lugn inför morgonen.

5 Comments

  1. Här vid Göteborg/kungsbacka kom det rejält med snö också. Tur vid lunch tiden så försvann allt och ett par enstaka snöflingor faller. Hoppas vi slipper snö. Vill så gärna ha vår och mer varmare väder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: