Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Påskdagen, har du käkat mycket godis under påsk?

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Inte mer än någon annan helg. Köpte lördagsgodis som jag valt att ha som en grej jag vill äta. Men vet att många verkligen vräker i sig under påsken. Det gör inte jag.

1 Comment

  1. Inte mycket godis alls faktiskt, barnen har däremot fått en del i påskägg men även presenter i sina ägg, tror på att inte ösa på med godis. Däremot har det blivit två påsktårtor istället, en morotskaka och en cheesecake

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa