Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Polkagrisens dag, har du besökt polkagrisarnas Gränna?

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Bilden är tagen vid Knivstigen i Falun. Så har inget med Gränna att göra egentligen.

Det har jag faktiskt gjort. Det var 2017 om jag inte helt missminner mig. Vi var först med husvagnen till Vänersborg, sedan åkte vi ner mot Småland. Under den turen neråt åkte vi förbi Gränna. Vädret var inte det roligaste, men det var en jättemysig upplevelse. Vi gick ner och upp därifrån sen, skulle gärna vilja besöka Gränna en solig sommardag någon gång också.

4 Comments

  1. Har också varit i Gränna ett par gånger. Både gångarna på väg till Göteborg. Gränna är en söt liten stad, men gör sig endast rättvisa i soligt väder om du frågar mig.

  2. En fin sommardag är det fint i Gränna. Du, Björn, William & Skilla får åka ditt. Ligger ju precis vid Vättern. Så staden har sjöutsikt ??.

    Ta hand om dig❣️?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.