I söndags hos Björn la sig Skilla bredvid mig och tittade på mig. Jag var tvungen att fotografera henne, älskade lilla Skilla.

Hur som haver, i söndags åt jag hamburgare hos Björn som William grillat. Efter drack jag och Björn lite vin. Ja alltså det var vin till maten med (och läsk för William). Björns mamma och syster var också med, jättetrevligt!

Eftersom jag druckit vin så stannade jag och Skilla kvar hos Björn under natten. På morgonen del vill säga igår tog vi en långpromenad runt Knivstigen. Skilla fick springa med linan, och det är verkligen helt perfekt för henne som annars har en förmåga att försöka smita. Tänker ofta på hur kul det kunde varit om hon kunde vara lös, men då hennes stora mission är att jaga rådjur går det inte. Hon kan inkallning, men när hon kommit lös? Ja då skiter hon fullständigt i saken. Allt blir på hennes villkor. Envis och smart är hon i en härlig kompott!

Efter skogspromenaden så stannade vi i Kniva tills William ville åka hem. Väl hemma såg vi på serien Knutby på Cmore rekommenderas starkt! Jag såg klart hela, William orkade inte se allt igår men ska se sen sa han. Obehagligt men spännande!

Jag och Skilla gick ut på kvällen igen sen, William lagade egen kebab och vi tittade på Life of Brian. Sen gick jag och Skilla till sängen.

18 kommentarer

 1. Vilken mysig helg ni fick. Var vädret lika bra hos er som vi fick här? Här var det helt underbart. En skogspromenad är aldrig fel, så mysigt. Knutby skulle jag kunna tänka mig se. Förstår inte hur det kan bli så… Samtidig är det väldigt intressant.

 2. Mysigt med grillmiddag. Hamburgare grillar jag alldeles för sällan måste jag säga. Härligt med en långpromenad och kul att läsa om Skillas små egenheter. Jag har också tänkt att se den serien, tror den är väldigt bra. Och skrämmande samtidigt. Hur det kan bli så fel i religionens namn…
  Hannas krypin recently posted..Minnen i bildform och vardagspladder

 3. Vilken sötnos du hade bredvid dig i soffan! 🥰 Härligt med promenader och att hon kunde springa i lina! Det är knepigt det där med inkallning. Jag har ju Mini som är supertränad och kommer direkt när jag ropar. Det är skönt. 😊 Vi tränar med mjukost som belöning på inkallning. Det är smaskens!

  Anna-Maria recently posted..Påsken i några bilder

 4. Lät som en härlig söndag! Och så himla gott med grillat ! Finns ju inget bättre! Hon är ju verkligen så söt lilla skilla! Jag har också sätt Knutby och jag gillade den verkligen :)! En sevärd serie :)! Min hund är också duktig på att smita iväg när han är lös. Han gjorde aldrig det innan, men jag skyller på att han är gammal och börjar bli senil 😅

 5. inkallning är ju väldans viktigt speciellt denna årstid när djuren får ungar, jag litar visserligen på Frost men helst ser jag till att han har fullt fokus på mig… han är lite för intresserad av ekorrar 🐿 och fåglar.
  Din lilla vovva är så fin, en perfekt hund för Dig 🤩
  Du verkar haft en bra helg ihop med familj och släkt.
  Har Du påsklov denna vecka?

 6. Fint kort på Skilla 😃.
  Trevligt att äta hamburgare & dricka vin. Gjorde ni rätt i att ligga kvar där. Sen ta en skön promenad på morgonen ☘️. Hundar är som människor 😄.
  Låter som en skön avslutning på dagen.

  Ta hand om dig❣️🤗

 7. Det där att de kan inkallning men skiter i det känner jag så igen. Det är ju bra att hon kan springa i linan då det inte är så bra om hon drar efter något stackars rådjur. Har inte sett serien Knutby men det låter som något jag skulle vilja se men har inte cmore. Bilden på skilla var ju för söt, hon är ju så gullig. Förstår varför du kände dig tvungen att ta kort på henne.

 8. En riktigt fin avslutning på Påsken med andra ord. Så kul att William är så duktig på att laga mat. Ska han bli kock när “han blir stor”?
  BP recently posted..Selfie #16

 9. i huvudet på en gärningsman jakten på en gärningsman ja något utav programmen såg vi med knutby o det är som du säger spännande trots att man vet

  va mysigt ni har så bra kontakt. ha ha lilla skilla din busing
  ullie recently posted..Påsken 2022 är slut

 10. Ja hundar när de myser, det är så himla gulliga. Blaze här sover/ligger helst på rygg och är inte alls lika söt 🤣 men vad gott med grillat tillsammans, vi grillar verkligen hela våren och sommaren här. Började kolla Knutby för ett tag sedan men fastnade inte alls, får kanske ge den en ny chans. Vi plöjer istället alla Beckfilmerna 😂
  Therese recently posted..VECKANS LISTA 

 11. Lät som en mysig avslutning på helgen och fortsatt ledighet på måndagen!
  Jag känner igen det där med att ha hunden lös och när de ibland får för sig att våra inkallnings ord är något att lyssna på haha..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: