fbpx
Dark Mode Off / On
Fem en fredag

Fem en fredag v. 17: Favoriter.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vilken radiokanal väljer du mest att lyssna på?
 2. Vilken är din just nu favoritplats?
 3. Vad tittar du helst på, på tv?
 4. Vilken doft gör dig alltid glad?
 5. Vilken bok kan du läsa om och om igen?

Vilken radiokanal väljer du mest att lyssna på?
P4 radio Dalarna i bilen.

Vilken är din just nu favoritplats?
Soffan med Skilla på magen.

Vad tittar du helst på, på tv?
Masked singers och sedan Bäst i Test.

Vilken doft gör dig alltid glad?
Nybakade bullar. Det luktar gott!

Vilken bok kan du läsa om och om igen?
Ingen, jag läser bara böcker en gång.

14 Comments

 1. Jag såg ett avsnitt av Bäst i test och skrattade som bara den, riktigt roligt program. Masked singer gillar jag verkligen. Rickard knäckte vem som var riddaren. Fattar inte hur ingen i panelen kunde fatta det…. Mm, nybakta bullar, det var länge sedan jag gjorde…

 2. För att vara ärlig så har jag inte direkt en kanal på radion som man lyssnar på. Bläddrar varje gång man sätter sig i bilen och blir olika varje tillfälle.

 3. Masked singer tittar jag gärna på också. Så bra prgram. Bäst i test i perioder. Här är det rockklassiker på radion i bilen.

 4. Känns som att jag kunde ha gett dina svar förutom radiofrågan 😉 Jag svarade också nybakta bullar – för det är ju en underbar doft! Ha en fin helg!

 5. när det nu finns så många både nya och gamla böcker en inte läst blir det ju inte tid för omläsning. nybakade bullar doftar gott. nybakat bröd också. härligt soffhäng med Skilla. trevlig Valborg!

 6. Ettan och femman är vi helt överens om. Masked Singers har jag hört talas om men aldrig sett. Det gäller också “Bäst i test”. Är urdålig på underhållningsprogram. Kollar mest sport och engelska deckare som du vet.

  PS. Tusen tack förresten för hyllningen och länken häromdagen. Känner mig glad och hedrad:-) DS.

 7. Håller med dig om böcker, finns för många olästa för att ha tid att läsa om. Tv-programmen tycker vi helt olika om. Glad Valborg!

 8. Roligt att läsa dina svar. Det där med bakade bullar är det inte mycket som slår det. Det bästa är en nybakad bulle som fortfarande är varm och ett glas kall mjölk. Jag själv tittar mest på filmer och serier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: