Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Skilla vår mellanpudel

Skilla i solen, bästa tiden på året.

Befinner oss hemma hos Björn. Jag ligger på en filt på gräsmattan, fingret gör galet ont. Att man lyckas med allt liksom, jaja tio dagar med stygn och 7 dagar med antibiotika.

Skilla är desto piggare i alla fall, hon springer runt på Björns gräsmatta i sin lina, jagar diverse flygfän och gräver efter rötter och äter myror. Hon njuter, helst skulle hon nog vilja vara ute dygnet runt. Sommartid njuter hon allra mest, håller koll på allt och är nog en riktig gårdshund egentligen. Så bor hon i stan, men får medge att det är ganska skönt att ta med henne ut hit till Kniva så hon får njuta av en frihetskänsla.

10 Comments

 1. Ajaj vilken otur med fingret och ja olyckan är lätt snabbt framme emellanåt. Fingrarna är ju så lätt att få stora och djupa ärr på också

 2. Skönt att få komma ut lite. Vi satt ute en bra stund på jobbet. Vi alla behöver lite friskt luft och vädret var på topp.. Skönt för Skilla att kunna vara ute så också.

 3. Att skära sig i fingret och bli sytt känner jag igen. Försökte stoppa en torktumlare en gång, vilket inte gick så bra. Toppen på mitt pekfinger på vänstra handen fick sys ihop med resten av fingret. Å då fingertoppar har en massa nerver så kommer det att göra svinont, tyvärr…

 4. Otur du hade med fingret. Kan tänka mig att Skilla njuter då hon är där och kan springa på gräsmattan i linan. Du får ta det lugnt när du har stygnen och går på antibiotika.

 5. Skönt att ligga på filt i solen ☀️?. Visa människor råkar ut för saker. Du är en av dem då ? ? hoppas att du tar det på rätt sätt.

  Skönt för Skilla att springa i gräset ?.

  Krya på dig! Ta hand om dig❣️?

 6. Det är så härligt den här tiden när man kan börja vara ute mer! Låter mysigt att ligga på gräsmattan & kolla på Skilla som springer runt. Är så kul att vara ute ihop med djuren ☺️ Hoppas fingret känns bättre snart! Vad är det som hänt?

  Önskar dig en fin vecka också! Kramar

 7. Stackare jobbigt med fingret men gött att ligga i gräset och njuta.. Och härligt för voven också.
  Min hund är halt idag tror han snubblade lite i trappen så hoppas han mår bättre imorgon. Han är ju 1år valpig och stolar 50kg så ibland hoppar han lite fel.
  Ha en fin kväll

 8. Vilken otur med ditt finger. Jag har gjort en liknande grej och blev också sydd. Inte helt roligt för det tog tid innan det läkte och blev infekterat. Hoppas återhämtningen blir smidigare för din del.

  Krya på!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa