Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord. Skilla vår mellanpudel

Torsdagsmorgon.

Torsdag och jag vaknade upp lite väl tidigt. Får hoppas jag somnar om snart, insåg att jag glömt ta min antibiotika… Har varit helt usel på att komma ihåg tabletterna. Begriper inte jag som alltid brukar ha råkoll, men i med den nu då. För vill absolut inte få en infektion!

Skilla vaknade så klart av att jag vaknade, så hon fick gå ut på morgonrundan. Idag ska hon förövrigt klippas och bli av med vinterpälsen. Blir nog skönt för henne, hon är trött nu med all päls märker jag. Eftersom pudlar inte fäller sin päls måste man ta hand om den. På sommaren brukar jag vilja klippa ner henne så hon inte blir så varm. Misstänker skarpt att hon kommer njuta efter klippningen. Men under tiden hon är där… Inte så mycket hon avskyr att gå till hundfrisören.

6 Comments

  1. Vad jobbigt när man vaknar på tok för tidigt i bland blir nog skönt för henne att pälsen blir fixa härligt med en morgon promenad med ♥️

  2. Är expert på att glömma mediciner. Skaffade mig en dosett.. Pinsamt , men sant. Skönt att få av sig vinterpälsen, även om det kanske inte är så roligt precis då man är hos hundfrisören.

  3. Jag förstår att hon inte gillar att gå till hundfrisören, min systers hund gör inte heller det 🙂
    Blir skönt för henne sen i alla fall 🙂
    Kram

  4. Skönt att få en sommarfrisyr! Min maltesermix fäller en del hår, men märker inte av om det är vinterpäls eller sommarpäls. Men rakar honom ca 1 gång i månaden under vår-tidig höst och 1 gång varannan månad under sen höst och vinter. Rakar inte av allt såklart, men rakar så det blir kort. Allt fastnar i hans päls annars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa