Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord. Specialpedagog

En sista onsdag i augusti.

Så var vi då här, på den sista onsdagen och sista dagen i augusti. Vi befinner oss i månaden som i alla fall att ser som sommarens sista. Visst ännu har inte hösten kommit, men imorgon går vi mot den för varje dag. September, imorgon har jag jobbat på mitt jobb i hela en månad och jag trivs verkligen på alla sätt och vis.

Jag får medge att livet känns väldigt bra nu. Allt känns som det fallit på plats och det känns bra. Äntligen kanske saker går åt rätt håll, det är åtminstone vad jag hoppas på.

September kommer bli en bra månad, nu börjar tipspromenad runt Tisken varje söndag, sedan fyller Skilla tre år den 19 september och veckan precis innan ska jag till Göteborg. Det blir att träffa alla specialpedagoger inom Drottning Blanka, och en hotellnatt. Som jag ser framemot det.

Jag tror verkligen att september blir en bra månad!

6 Comments

  1. Så mycket roligt du kan se fram emot under september månad. Då kanske du lyckas förtränga att det blir höst den 23 september. Det skulle jag nog försöka göra;-)

  2. Vad kul att det går bra på jobbet ???. Å att hela du mår bra ?❤️. Händer lite saker hos dig nu i september. Kul.
    Vi får hoppas att september blir bra.

    Ta hand om dig! Kram?❣️

  3. Vad roligt att läsa att saker fallit på plats och att du känner att saker går åt rätt håll. Själv tycker jag hösten redan kommit då det blivit väldigt mycket kallare ute. Däremot tycker jag det är skönt då jag svårt att klara av den värmen det var i sommar. Själv tror jag också att september kommer bli en bra månad även för mig.

  4. Jag hoppas verkligen att du får en bra månad och låter ju inte alls dumt att bo på hotell. Jag är inte så mycket för frukost men älskar hotellfrukost ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa