fbpx
Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Idag är det gräddtårtans dag, blir det någon gräddtårta idag?

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej det har jag mycket svårt att tro. Vi åt lite tårtor igår på Williams kalas (han fyller år nu på måndag, men hade kalas igår.). Men vi åt inte gräddtårta utan annan

5 Comments

  1. Jag är inget fann av tårtor eller bakelser men visst sätter jag i mig en bit när det bjuds på tårta. Kärlekens favorit är prinsesstårta som hos många andra

  2. Nej visste inte heller att det är gräddtårtans dag idag. Men om jag får välja så äter jag numera heller äter gräddtårta än marsipantårta. Tycker marsipantårta är för sött.

  3. Men å det missade jag helt. Nu är jag ingen tårtfantast som tur är – men ändå kul att fira vissa dagar, men förstår om ni hade kalas dagen innan att det inte blev. Här skall vi baka bullar i em däremot inför imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: