fbpx
Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Ett knytnävsslag i magen…

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nu är det många år sedan, jag kände knytnävsslag i magen. Men tillfällen har nog mest varit när någon jag då älskade/tyckte om sårade mig djupt. Det är längesedan nu, men jag har också lärt mig väl vilka som är värda att lita på.

12 Comments

  1. Bli sviken av någon man tror på är så tufft. Tyvärr blir man hård och kanske stöter bort någon som verkligen finns där för en.

  2. Låter som det klassiska många upplever. Det är tufft när man blir sviken så det gör ont. Skönt att du nu för tiden garderat dig med att bara lita på människor som du har i din närhet. Bara klokt 😊

  3. Ja det har ju hänt. Gör ofta att man tuffar på sig på gott och ont<3
    Bra att du nu bara litar på dem som är värd det 🙂

    Kram

  4. För mig är det också flera år sedan jag kände ett knytnävsslag i magen. För mig var det nog när jag blev utkastad ur en väns lägenhet där jag bodde. Som tur hade jag en annan plats där jag kunde bo. Det blev så tillslut att jag skaffade egen lägenhet.

  5. Ja, minns det själv när man hade vänner man ej skulle lita på. Var ingen rolig känsla alls. Men som du säger nu vet man vilka man kan lita på. Och nu lyssnar jag alltid på magkänslan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: