Najs viktnedgång.

Kom på att jag inte skrivit att jag gått ner i vikt. KÄNNS as bra, har bara 2,5 kg kvar nu så väger jag det jag vill väga. För vissa människor är det säkert inte alls en vikt dom skulle vilja ha alla är ju olika. Jag är 170 cm lång och vill väga 60 kg när jag väger de är jag nöjd. Då skiter jag i om andra som är 170 cm väger 50 kg osv. Jag vill behålla lite tuttar och rumpa och skulle jag gå ner till typ 50 skulle jag inte ha någon rumpa och tuttar och de vill ja ha. Vägde 55 kg när jag ammade sonen för snart 4,5 år sedan. Trivdes inte med min kropp då hade visserligen platt mage men inga lår och ingen rumpa. Så jag åt upp mig som blev för mycket i stället för att stanna 5 kg gick tydligen inte. Sen har jag väl velat gå ner dom där 5 men inte orkat. Så förra sommaren råkade jag gå upp 5 kg mer under en mens och då jävla fick det vara nog så jag började banta i etapper och här är jag nu 62,5 kg mindre och det känns rätt bra faktiskt. Har nu dom där 2,5 kvar sen är jag nöjd. Då ska jag övervinna mina tankar om magen för jag har sett BILDER från när jag vägde 60 och det var fint passade mig. Nog för jag hade lite mage men ändå MAGE är naturligt men hade tuttar och rumpa också så de vill ja ha kvar. Hur som helst 2,5 kg sen är jag happy happy. Är redan nu glad har ju gått ner sen i slutet av aug sammanlagt 4 kg.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Najs viktnedgång.

  • 11 augusti, 2012 at 21:21
    Permalink

    1. 24 september 2009 kl 7:31 e m

    Kikar in, såg din adress på FL

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: