Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Skrapande ljud och mix megapol.

Hör hur golvläggaren fixar inne på sonens golv just nu. Det skrapas och låter, ska bli jätte spännande att se resultatet, har fortfarande inte varit till mitt sovrum där det redan är klart. Jag tänkte vänta för det känns så spännande att se allt färdigt sen. Hela lägenheten känns så modern nu, mer hemma än det gjort innan. Förut kändes det mest som någon annan bodde på golvet, men nu är det MITT golv och de känns så himlans härligt och roligt. Jag känner mig så himla nöjd med hemma just nu. Har bara kvar vardagsrums väggarna. Sonens pappa såg igår att tapeterna inne i sonens rum inte sitter fast, hehe jag funderar på att utnyttja situationen. Kanske skulle vänta nån månad i alla fall. Om man kan få byta tapeter där skulle de bara vara ett plus. Jag gillar nämligen inte hans tapeter. MÖRKBLÅA, jag har inte valt dom. Jag gillar inte mörka färger, det blir så himla mörkt av de. HAHA, fan va skadad jag är. Klart det blir mörkt av mörkt men ni fattar. Inte alls kul när det alltid har en mörkt dov stämmning inne i ett barnrum. Heller ljusa tapeter då. Hur är ni? Föredrar ni mörka eller ljusa färger?

Känns som jag verkligen kommit igång med bloggandet på sista tiden. Skriver ju flera inlägg per dag. Haft en lång period när jag inte känt att jag varken haft tid eller orka att skriva. Nu helt plötsligt finns det massor att berätta. Eller ja berätta men det finns massor med saker jag kan skriva om tankar och flum. Får se om Anna hör av sig idag. Vi pratade om de genom sms igår. Börjar haja min telefon mer och mer nu. LÖV it. Rekomenderar verkligen Sony Ericsson Satio, är pekskärm och sånt. Skönt att slippa knappar, samt sjuk bra kamera.

Just ja glömde skriva det igår. Hämtade mitt buzzador paket och fick Neutrogena 2 in 1 wash mask. Har inte hunnit buzza ännu och inte heller prova den men ska göra det ikväll tänkte jag. Lämnar lite kommentarer om vad jag tyckte här då. Vill ni gå med i buzzador så klicka på bilden här nedanför. Jag har varit med i 4 år nu fått massor med grejor helt gratis så vet att det funkar och inte är bullshit.


Bilden är lånad från buzzador. Och föreställer det jag fick i paketet.

2 Comments

  1. 2009-11-06 @ 00:19:11

    va spännande å få se hur det blev sen! Jag läser ikapp, har inte hunnit läsa bloggar på ett par dagar Jag föredrar helt klart ljusa väggar framför mörka! Vitt är bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: