Dark Mode Off / On
Djurfotografering

Hundbesök och rensande tankar.

Syrrans hund har varit på besök idag. Vi har gosat i soffan och hade det mysigt. Jag blev riktigt hundsugen *S*. Jag har astma och det sjuka var att jag som brukar bli RIKTIGT dålig har klarat mig jätte bra hela dagen. SKIT kul, har som sagt hundgosat och de var roligt. Jag var en riktigt bra hundlånare. Jag passade på att duscha honom för han luktade en del hund och sen tog jag och borstade hans päls, tagit en långpromenad trots kylan. Var kul med sällskap denna otroligt jobbiga dag. Tyvärr kan jag inte skriva vad som hänt, inte nu men kanske senare. Ni får veta då. Några ynkligt få valda personer vet, fler vill jag inte berätta för.

Till dig, jag älskar dig. Älskar dig mer än du förstår.
Jag finns här för dig. Jag önskar bara du kunde förstå det och
ta i mot mina ord. Tänker på dig.

 

Här får ni lite hundgos bilder. Jag skulle vilja ha en egen.


Mysa med liten hund.


Liten cujo som förgyllde dagen för sonen och mig idag.

3 Comments

  1. 2009-12-22 @ 14:03:00

    Du får helt enkelt säga åt systra din att hon får köpa en ny hund, nu när du äntligen hittat en som du kan ha

    Svar: Jo tack, jag trivs jättebra me mitt ”jobb”. Bara d att d kan bli jobbigt me flera dagar i rad & spec när man e vid dom som e gravast funktionshindrade. Alla ljud & sånt.

  2. 2009-12-22 @ 09:52:29

    Svar från bloggen (har även svarat där): Haha, absolut! Nu för tiden är kalendrarna rätt tråkiga jämfört med när en annan tittade juh. Oj, ja då lär han ha stora fossingar.

    Trist att du mår/mådde dåligt. Hoppas det är bättre idag. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: