Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Evenemang & fester

Ljudet av brummande raggarbilar och en kall bärs!

FINNS det någon rättvisa i världen? Eller ja det vet jag ju att det inte finns. Men, just nu längtar jag AS mycket efter en varm sommardag iklädd kjol och linne med en kall bärs i handen och solen som steker min kropp. Bärsen som svalkar och känslor som ÅHHHH det är sommar, lite musik på spotify och bakgrundsljudet av brummande raggarbilar. Hur den stekande solen verkligen VÄRMER min kropp, hur humlorna surrar förbi och ljudet av folk på gatorna. JAG längtar dit, i massor. Jag är så sjukt less på snön och mer ser det ut att bli, som vi inte hade nog nu?

Folk tycker inte man ska klaga, men jag klagar bäst jag vill. DET är mars nu. Nu vill jag se första tecknen på vår inte mera tecken på JUL. Om julen haft lika mycket snö kunde jag överlevt men nu uschigt vill inte ha mera.

Hur som helst så har jag nya tapeterna i vardagsrummet och köket att se nära nu och om 1 månad och 14 dagar kommer jag ha min första tatuering. Jag vet inte hur den ska se ut, ingen annan heller. Jag har aldrig tatuerat mig och chockerade tatueraren lite med att när han tog fram en tatueringsbok säga NEJ, jag vill inte ha något därifrån du får fria händer gör vad du vill. Han blev skit glad, själv tänker jag som så att jag inte vill se för ser jag blir jag förblindad av det och sen kommer jag inte kunna släppa just den bilden, på det här viset vet jag inte så när jag kommer dit den 14 april kommer endast han veta. DET ska bli så spännande.

SEN efter det kommer bärs sommaren hoppas jag och CRUSING. Om nu någon mer är sugen på de del vill säga. Jag behöver vår sol och sommaren nu. Jag blir så jävla isolerad och osocial och elak på vintern.

1 Comment

  1. 2010-03-03 @ 13:12:18

    Julen HADE lika mycket snö som nu, knasboll

    Jag vill också tattuera mig..Men det gör ju så satans ONT!! Eller så är jag ensam i världen att tycka det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: