Såg the secret life of the american teenager nyss. Fan började gråta, jag kände så igen mig i Amy idag. Alltså den där jävla KÄNSLAN. Jag kunde inte låta bli, tårarna bara rann. Jag har blivit blödig sen jag fått barn. Minns när jag var yngre alla grät åt var ända jävla film jag satt bredvid kall som sten och bara VAD? Varför skulle detta vara hemskt, men så blev jag mamma och med det kom bölandet.

Såg även halv åtta hos mig, tycker de är kul. Matlagningsprogram jag drömmer på något vis om att en gång själv bli en av alla dom som kan laga mat. Haha, jag vet det är önsketänk men skulle varit roligt. Ska gå och lägga mig nu. Vika ihop lite tvätt och sen gå och sova. Imorgon ska jag STÄDA. Tro mig jag ska röja i varje jävla liten vrå här hemma. Känns fan som jag behöver det, sen ska tvätta också. Fast de gör jag fan jämt. Städar också men tänkte köra min storstädsdag nu. Då städar jag som flyttstäd, försöker göra de 1 gång i månaden då det ger förbannat mycket.

Vad händer för er imorgon?


3 kommentarer

 1. 2010-03-02 @ 22:13:04

  Svar från bloggen: Åh, det får du hemskt gärna göra, den där killen verkar ha glömt bort mig..=(
  Ska jag maila över uppgifterna över login osv?

  Just ja, den där serien måste jag komma ihåg att se sen, den verkar ju jättebra.. Får bli den när jag sett alla avsnitt av Nip/Tuck..=)

 2. 2010-03-02 @ 22:09:12

  Imon ska jag nog plugga, känner att jag behöver detta

  sv: det var helt okej, hade lite ont i huvudet så kändes som liite för mycket socker men annars var det kanon!
  Det var riktigt mysigt faktiskt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: