Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Bloglovin kan man då lita på.

Alltså dom flesta företagen på nätet tycks mest snacka men ha jävligt liten verkstad. Igår köpte jag spotligt på bloglovin. När jag sen skickat in den fick jag ingen bekräftelse när det gått 3h beställde jag nya för tänkte att mina spotligt inte registrerats men jag hade fel oturligt nog.
Klockan 03.24 vaknade jag i natt av ett sms att min beställning gått fram på båda sms:en. Kändes så jävla surt 60 spänn hade dragits för 6 spotlights när jag skulle haft 3 stycken. Skrev till bloglovins supports igår om vad som händer om man inte fick någon bekräftelse fick svar snabbt i morse där dom berättade att det då inte skulle dras dubblet, nu hade det gjort det och på grund av detta fick jag kompensation av det dubbla jag beställt. Jag har nu alltid 10 spotlights för att det blev strul igår. DET tycker jag visar att bloglovin är ett seriöst företag och e-tjänst.

Så nu är mitt tips till er allihopa att om ni inte är medlemmar på bloglovin eller tvekar GÅ med, och när ni är där passa på att lägga till mig och säg till här så lägger jag till er också, jag vill gärna läsa nya bra bloggar.

1 Comment

  1. 2010-03-05 @ 20:35:01

    Vad schysst av dom på bloglovin att ge dig fler då märks det verkligen atr dom är serisa

    Jag skickade 2 ggr och det drog 20 kr för mig men jag skrev inget till dom för att jag trodde inte att dom var seriösa..lite surt att jag inte förökte iaf för att jag tänkte att dom är nog inte seriösa eftersom man har typ varit med om sånt där fler ggr och blivit blåst då tänkte jag att jag fick skylla mig själv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: