Städat och donat.

Håller på att städa. Skrev ju det redan igår nu typ flyttstädar jag sånt tar tid. Alltså jag städar ju varje dag men 1 gång i månaden riktigt grovstädar jag så skönt att se dammet som ryker här hemma. Ska strax dammsuga också sen städa toaletten och slänga toaborstar dags är det också, jag försöker byta sånt OFTA. Så jävla äckligt med toaborstar. 1 gång i månaden bör man ju byta sånt i alla fall. Inspriderad av Lisa så kom jag på detta. Usch, hatar toabostar. Finns det seriöst något som är så vidigt?

Nä nu ska jag fortsätta att städa. Vad sysslar ni med?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: