Dark Mode Off / On
Smink & hår

Hårfunderingar. Hjälp efterlyses!

Behöver hjälp känner jag. Jag har idag svart överhår med rött under. Dock har det röda gått till brunhållet nu så är dags att färga. Men är sugen på att prova slänga i en till färg högst upp på håret, typ området där karlar kan vara flint typ. HAHA. Svårt att förklara, förstår ni poängen. Har fått uppe en bild i huvudet på något som skulle kunna bli snyggt. Men vet inte blir det för mycket med 3 färger? Någon hårkunnig som vet?

1 Comment

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: