FAN vad jag är bra!

Hehe, i 2 dagar har jag nu kämpat med att kunna föra över Sarahs blogg till wordpress och jag har varit ARG. Men så idag äntligen fick jag till det Sarah hade pratat med killen som höll på med det där som förklarat lite bättre så nu är det fixat. Haha, jag kände mig så duktig.

Alltså så här blir jag jämt om jag lyckas med något nytt med datorn. Jävla datanörd som jag är.

Ska städa nu. Fick bara lov att skryta lite. Hehe

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

One thought on “FAN vad jag är bra!

  • 28 januari, 2012 at 23:10
    Permalink

    2010-03-04 @ 14:48:23

    Hahaha, man får skryta! Det gick ju till slut och jag är med skitglad! =)

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: