Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

FAN vad jag är bra!

Hehe, i 2 dagar har jag nu kämpat med att kunna föra över Sarahs blogg till wordpress och jag har varit ARG. Men så idag äntligen fick jag till det Sarah hade pratat med killen som höll på med det där som förklarat lite bättre så nu är det fixat. Haha, jag kände mig så duktig.

Alltså så här blir jag jämt om jag lyckas med något nytt med datorn. Jävla datanörd som jag är.

Ska städa nu. Fick bara lov att skryta lite. Hehe

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa