Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Sjukdomar

Test för Glutenintolerans.

Var till lung och allergi. Tog upp mina tankar som kretsat sedan jag fick ont i magen förra veckan om glutenintolerans. Det var en läkare som frågade om jag tänkt på detta var på jag svarade nej, sedan gick jag hem efter och googlade och hittade något som stämde så bra in på mig själv att jag ville börja gråta. Magvärken, ont i kroppen, illamående, trötthet och annat allt kändes så himla mycket för sådan som jag är. Så jag fick stanna kvar och prata med min läkare, tog upp varför jag tänkte som jag gjorde sedan fick jag också på papper veta att jag är överkänslig mot äpplen, fick även ta blodprover för att kolla gluten, men även ägg och mjölk överkänslighet. Får se hur det är. Hur konstigt det än låter hoppas jag att det visar något, att jag får veta varför jag har kroniskt ont i magen, mår illa alltid har överaktiva tarmar osv.

Nu ska jag ta och lyssna på föreläsning och sedan ska jag städa.

2 Comments

  1. 2010-03-15 @ 12:37:35

    Ahaa ja där fick du svar på en del grejer som kanske orsakat ditt magonda. Men kan man få sådan smärta av allergi? Borde man inte alltid få d om man får i sej ngt man inte tål då? Lr kan d ha varit så att du fått i dej extra mkt av ngt du inte tålde innan du fick sådan smärta sist?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: